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Navarin Beef / Navarin de Ternera. movie “Le Chef”

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Ingredients / Ingredientes:

Roast Beef                                            1,5 kg / 3,3 lb

Garlic / Ajo                                            2

Onions / Cebolla                                   3

Carrots / Zanahoria                              2

Tomatoes / Tomates                            2

Peas / Arvejas                                     200 gr / 7 oz

Vegetable Stock / Caldo de Verduras             1 L / 4 cups

(Thyme,Celery,Bay leaves,Parsley,Leek /// Tomillo,Apio,Laurel,Perejil,Puerro)

White Wine / Vino Blanco                                1 Copa / 1 cup

Salt and Pepper / Sal y Pimienta                     C/N  /  N/A

Step By Step / Paso a Paso

A French dish, navarin of lamb is a lamb stew with root vegetables, often served at Easter. It contains turnips, carrots, potatoes, onions and peas, in a thick glossy sauce. Enjoy it with French bread and red wine!
A French dish, navarin of Beef

Cortar la carne en cubos , calentar una olla con aceite de oliva agregar ajo, sal y pimienta.Cortar la cebolla en cubos ,cortar la zanahoria en cubos , agregar los vegetales a la olla y desglasar con vino blanco, cortar tomates en cubos sin semillas ,agregar arvejas y caldo de verdura, armar un bouquet con las especias y agregar a la olla, cocinar hasta que la carne este tierna.

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Cut the meat into cubes, heat a pan with olive oil add garlic and brown the meat, salt and pepper.Cut the onions into cubes, carrot cut into cubes, add the vegetables to the pan and deglaze with white wine, tomatoes cut into cubes without seeds add peas and vegetable stock , put together a bouquet with spices and add to the pot , cook until meat is tender .

Accompaniment / Acompañamiento:

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Ingredients / Ingredientes:

Carrots / Zanahorias                               2

Small Onions / Cebollas pequeñas         6

Butter / Manteca                                     20 gr / 1 oz

Sugar / Azucar                                        1 cucharada / 1 tbs

Water / Agua                                          300 cc / 1 1/2 cup

Salt and Pepper                                      C/N  /  N/A

Preparation / Preparacion:

Tornear Zanahorias en forma de “Barqueta” , poner manteca a calentar en una olla , agregar zanahorias ,cebollas chicas azucar y un poco de caldo , cubrir con papel manteca y cocinar hasta que esten tiernas. Una vez cocida agregar al Navarin, servir en un plato y espolvorear con perejil picado.

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Carrots turning in a ” Barqueta ” put butter to melt in a saucepan, add carrots , small onions sugar and a little broth , cover with wax paper and cook until tender . Once cooked add the Navarin , serve on a plate and sprinkle with chopped parsley.

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